Αρχική Σελίδα

HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD.

Κίνα HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Εύκολος να μιλήσει, μπορεί να κάνει το cOem, μπορεί να παρέχει το σχέδιο και ο κατάλογος μερών σε μας, αυτό είναι πραγματικά χρήσιμος σε μας.

—— Mr.Carlo

Καλές υπηρεσίες και αποδοτικές εργασίες, θα επιθυμούσα να εργαστώ με τους. Κάθε μήνα, μπορεί να πάρει τα στοιχεία νέων μοντέλων από τους, εκτός από το χρόνο μου. Καλοί άνθρωποι.

—— Ms.Ana

Είμαι Online Chat Now

HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6 companyPics.title7 companyPics.title8
Αποθήκη εμπορευμάτων 1 προϊόντων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες : ΡΟΔΑ ΟΝΕΙΡΟΥ
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα, στην Κίνα άρχισαν να αναπτύσσονται από στη μέση δεκαετία του '90 του 20ου αιώνα, και έπειτα γρήγορα σκούπισαν τη χώρα. Μέχρι τώρα, η Κίνα έχει γίνει η χώρα παραγωγή και εξαγωγή παγκόσμιων μεγαλύτερη ηλεκτρική ποδηλάτων.

 

Η εταιρία τεχνολογίας ροδών TheDream, έχει εστιάσει στα ελαφριά ηλεκτρικά οχήματα από το 2006. Τα κύρια προϊόντα μας είναι ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά μηχανικά δίκυκλα, ηλεκτρικά τρίκυκλα, βοηθημένα πεντάλια ποδήλατα και μηχανικά δίκυκλα κινητικότητας. 

 

Πωλήσεών μας ομάδων η εμπειρία μάρκετινγκ ποδηλάτων 9 ετών ηλεκτρική σε πολλές χώρες, όπως την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το UK, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Αυστραλία, την Κίνα, κ.λπ. Ξέρουμε τον κανονισμό της εσωτερικής και ξένης αγοράς και των ανθρώπων όπως σαφώς, έχουμε τα πλεονεκτήματα για να κάνουμε την προσιτή τιμή, τα ακριβή προϊόντα, και τις διακριτικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη.

 

QC μας ο διευθυντής ομάδων, έχει εστιάσει στην ηλεκτρική βιομηχανία ποδηλάτων για 11 έτη, και τους άλλους τεχνικούς δικοί πάνω από ηλεκτρική εμπειρία επισκευής ποδηλάτων 5 ετών. Είμαστε σοβαροί σε κάθε ένας μέρη, παίρνουμε το πλαίσιο παραδείγματος χάριν, τα πλαίσιά μας πρέπει να γίνουν από 100.000 φορές τη δοκιμή δόνησης και το ηλεκτροφορητικό χρώμα, για να ασφαλίσουν το πλαίσιο με τον ανθεκτικό χρόνο ζωής.

Η κατασκευή του ηλεκτρικού ποδηλάτου είναι ένα μέρος της εργασίας μας, δίνουμε επίσης περισσότερη προσοχή στις υπηρεσίες. Για κάθε πρότυπο, έχουμε τον πλήρη κατάλογο μερών, για να βοηθήσουμε τον πελάτη να κάνει τις υπηρεσίες πιό βολικά. Και περισσότεροι, μπορούμε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία για τους περισσότερους πελάτες. Αφότου κάνει ο πελάτης την πληρωμή, θα κάνουμε το υπόλοιπο.

 

Η ξένη αγορά είναι διαφορετική από την κινεζική αγορά, παίρνουμε πάντα τις ειδικές απαιτήσεις για το ηλεκτρικό ποδήλατό μας από τους ξένους χρήστες. Ευτυχώς, η ομάδα RD μας είναι σε θέση να βρεί την καλύτερη λύση για τους περισσότερους από τους πελάτες. Για μερικούς ιταλικούς πελάτες, είναι προσοχή περισσότερο στην ποιότητα, και σκέφτονται πάντα μερικές νέες ιδέες να εξεταστούν οι άνθρωποι RD μας. Φυσικά, συμπαθούμε αυτούς τους πελάτες και δεχόμαστε την καλή δοκιμή τους εντελώς, δεδομένου ότι έχουμε τον ίδιο στόχο, να κάνουμε τα προϊόντα περισσότερη πιό στενή τελειότητα.       

 

Θελήστε να ξέρετε περισσότερων για μας, να έρθει σε επαφή με μας είναι ο καλύτερος τρόπος. Θα δείτε ότι όλα αυτά είναι όχι μόνο λέξεις.

Στοιχεία επικοινωνίας
HANGZHOU DREAM WHEEL TECHNOLOGY CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Paul

Τηλ.:: 86-571-86371528

Φαξ: 86-571-86315305

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)